Haiducii lui „Sapte- Cal”

Cine sunt,în accepţiunea mea, haiducii? OAMENII LIBERI! Cine e „Sapte- Cal”? Anul 2014!Numerologic( nu mă pricep la numerologie),2014 este 7.Calcul simplu:2+1+4=7.Eu,de când mă ştiu,am iubit numărul 7.Incet-încet am descoperit de ce.Sunt sapte note principale în muzică si Universul,după 7 zile de creaţie,se cântă pe sine.Ce este universul? Energie.Energia Universala se cântă 7 zile din sapte, cu cele 7 note principale.Omul,care e universul în miniatură se cântă prin cele 7 chakre principale,care asigură ,ca receptori,transformatori şi emiţători armonia omului cu el însuşi şi cu Cerul.

7 taine creştine,7 arte…frumos numărul 7!Eu îl mai văd şi ca pe degetul ce atinge orizontul,la uşa Infinitului ce l-a răsturnat pe 8.N-oi fi eu în al nouălea Cer,acum când scriu,da’ nici în al şaptelea nu e rău!

Zodiacul chinezesc zice că e anul calului( mai de prin februarie).Nu sunt astrolog,nici,mă scuzaţi, futurolog,dar iubesc animalul cal.Pentru mine calul înseamnă trei lucruri fundamentale sugerate chiar de cele trei litere care-l numesc în limba română.

Credinţă

Acţiune

Libertate

Caii sălbatici,mustangii,îi asociez  cu gândurile.Nu încercaţi să –i prindeţi cu lasoul şi să-i îmblânziţi.Fiţi pajistea pe care aleargă,pasc şi se liniştesc la hodină.

Calul domestic îl asociez cu fapta întru folos.Omul nu a înţeles darul calului domestic şi i-a pus ochelari( pasămite să nu se sperie de ceea ce vede în jur),ochelari pe care,odată cu dezvoltarea tehnologică,i-a luat de la cal şi îi foloseşte el!?

Omule,bine ai venit în 2014!

Fii liber,activ,smerit

Inventiv şi cumpănit

Generos,sincer,cinstit

Iubitor Si-i fi iubit

Mulţumesc că ai citit

Gata! Si m-am iscălit

Haiducul lui „Sapte-Cal”  -Gyuri

 

Advertisements