Exemplul numit floare

Floarea.Ce exemplu minunat pentru eternitatea vieţii şi pentru vremelnicia vieţuirii!Ce lecţie de răbdare,bucurie şi acceptare! De lăsare în voia Sursei!Să laşi strădania în seama Luminii şi a Grădinarului.Să te hrăneşti cu Lumină şi să dăruieşti miresme şi culori.Să porţi în ţine eternitatea seminţei şi a parfumului alături de conştienţa folosului vremelnic al fructului.Să înţelegi menirea fluturelui,a albinei şi a vântului.Să fii gazdă bună pentru roua plânsă-n zori de cerul prea senin.

Să ştii muri într-un buchet ce îndeamnă la viaţă lungă sau într-o vază ce se va aşterne pe pânză întru nemurire purtând,ce lipsă de inspiraţie!?.titlul de „Natură moartă”.

Imi place să cred că voi,cei ce purtaţi nume de floare,puteţi întelege mai lesne simplitatea măreaţă a Vieţii şi ne veţi învăta şi pe noi să ne hrănim cu Lumină, să strălucim în roua dimineţiii să ne sacrificăm în buchete pentru cei pe care îi iubim şi să lăsăm în urma faptelor noastre parfumul eternităţii căruia numai Taina Luminii Ii este esenţa.

La mulţi ani!

In încheiere vă dăruiesc câteva versuri şi o baladă cântată de o floare care,parafrazându-l pe Ianke, a iesit şi din inima mea.

Răbdare multimedia

 

Am pus pe pânză,la întâmplare,

Un râu… o pasăre…o floare

Acum aştept

Tabloul să cânte,să parfume şi să zboare.

 

Viaţă

Dis de dimineaţă

Floarea se trezeşte

Soarbe Lumina

Apoi,lasă albina

Să se aseze şi să ia.

Ce minunat poem al Luminii,

Viaţa!

Floarea de la Soare,

Albina de la floare.

http://www.edituracarteadaath.ro/colectii.php?id=39

Advertisements