Dezvoltare spirituala - Spiritual Development

teachers door

Pentru ca mi s-a comunicat destul de des ca nu sunt clare informatiile despre seminariile spirituale pe care le conduc, iata citeva cuvinte in plus si un titlu clarificator.

Modulul 1 reprezinta piatra unghiulara sau temelia oricarei constructii spirituale. Este cel mai important modul-seminar-curs-cea mai importanta initiere, asa as putea denumi darul inestimabil care nu dispare nici macar daca persoana nu practica tehnicile specifice acestui modul, ale acestui palier de constiinta-vibratie. Este o intilnire cu Sinele. Este o asezare, cel putin temporara, pe cel mai inalt nivel accesibil individului in contextul sau. In functie de nivelul fiecarui individ, aceasta intilnire poate fi constientizata total sau partial, poate facilita iluminarea imediat sau mai tirziu, il poate salta cel putin pe nivelul Adevarului. Orice alta obstructie se datoreaza mintii si sistemului personal de convingeri.

Deschide drumul, sprijina procesul de trezire, reintregire si armonizare suflet-corp, faciliteaza producerea necesarelor schimbari pentru avansarea pe treptele scarii…

View original post 446 more words

Advertisements