4×4 personaje

Multi oameni consideră emoţiile esenţiale în manifestarea vieţii.Si au dreptate,căci ele sunt necesare corpului pentru a înţelege comunicarea cu sufletul întru inţelepţirea materiei si iluminarea impalpabilului suflet.

Dar,dacă emotiile ne conduc,înseamna ca ,înca, mintea e la conducere şi nu am lasat ,vorba lu’ Sting sufletul să fie pilot. Inţelegera emoţiilor şi transcenderea lor, nu ne fac inerţi si neemoţionali, ci mai înţelepţi si mai locuiţi de iubire.

In noul proiect al Teatrului Spiritual,16 personaje intruchipate de 4 actori,incearcă să cârmuiască barca destinului, de-a lungul a patru poveşti, pe fluviul tumultuos al emoţiilor, către oceanul atoatecuprinzător al IUBIRII.

Intâlnirea cu râsu- plânsu’ , cu ura, gelozia, frustrarea,autoinvinovăţirea,iudecătile preconcepute şi neajunsul de a nu fi conştienti de faptul că suntem niste produse ale societătii,educaţiei, mediului, doar la nivelul ego-ului, nu şi al esenţei noaste care e ADEVAR – LUMINA –IUBIRE,fac această călătorie tensionată şi imprevizibilă!

Daniela Marin a „ încărcat” cu măiestrie desaga de emoţii a fiecarui personaj,astfel că actorii – Andrei Roşu, Alice Nicolae , Ioana Ancea si subsemnatul – au avut ce lucra-trăi!

Avem de a face cu un spectacol in care viaţa ni se infaţisează ca amalgam de emoţii ce cată „ masterizarea” in IUBIRE,in Adevărul Luminii sau Lumina Adevarului!

Căci nu e altul aurul căutat de alchimisti ,decât acesta!

Suntem alchimiştii propriei noastre vieţi ,topind tot „ bagajul” de materiale didactice in focul purificator si NEARZATOR al IUBIRII!

Nu întâmplator acest cântec insoţeşte personajele in toate cele patru poveşti!

Premiera va fi pe 19 Octombrie,ora 19:30 la Palatul Copiilor – Sala „ Ion Cojar”

( Pictură decor : Irina Maria Gănescu si Bogdan Bănescu)

Advertisements